Yhteisvastuu

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

60 % tuotosta ohjataan vuosittain Kirkon Ulkomaanavun välityksellä katastrofiapuun, 20 % Kirkon diakoniarahaston kautta myönnettävään taloudelliseen apuun hädässä oleville Suomessa ja 20 % paikallisseurakuntien tekemään avustustyöhön. Kirkon diakoniarahaston kautta autetaan vähävaraisia sekä yllättävän elämänkatastrofin, kuten tulipalon tai vakavan sairauden vuoksi vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen joutuneita ihmisiä.

Lahjoita Yhteisvastuukeräykseen

Lahjoita suoraan netissä Maskun srk:n yhteisvastuu keräykseen, klikkaa tästä!

Aktia FI82 4055 0010 4148 41

Nordea FI16 2089 1800 0067 75

Pohjola pankki FI14 5000 0120 2362 28

Käytä lahjoittaessasi viitenumeroa 301453, niin lahjoituksesi rekisteröityy Maskun seurakunnalle ja siitä jää osuus seurakunnan diakoniatyön avustustoimintaa.

Pakolaisen ruoka-annos

Haluatko lahjoittaa hieman aikaasi?

Voit tulla Yhteisvastuu-kerääjäksi joko lippaan kanssa kaupan pihalla tai listakerääjänä ovelta ovelle.