Arkkualban esittely ja kirkkokahvit kahvituvassa

Maskun seurakuntatalo

Arkkualban tekijä Laura Meisalmi esittelee arkkualbaa jumalanpalveluksen jälkeen Seurakuntatalon alakerrassa luokkahuoneessa. Tule tutustumaan.

Niemenkulman kyläyhdistys tarjoaa kirkkokahvit Kahvituvassa. Tervetuloa!
Vapaaehtoinen kahviraha käytetään Medialähetys sanansaattajien kautta Tamilinaisten radiotyöhön Intiassa.

Haluaisitko sinä keittää toisille kirkkokahveja?

Vapaaehtoiset keittävät kirkkokahvit jumalanpalveluksen jälkeen.
Otamme mielellämme kirkkokahvien keittäjiä lisää. Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä diakoni-lähetyssihteeriin Tuija Kyrölään (p. 044 722 5419).

Maskun kirkko

Kirkkokahvit kirkossa

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tuntemattomia.

Lemun kirkko

Kirkkokahvit

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kahvikupin äärellä.

Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön tukemiseksi. Rahalla seurakuntamme tukee Intian Tamilinaisten parissa tehtävää radiotyötä.

Askaisten kirkko

Kirkkokahvit

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi jutustelemaan toisten kanssa.