Lähetystapahtuma

Maskun seurakuntatalo

Lähetystapahtumassa vieraana Kansanlähetyksestä aluekoordinaattori Anssi Savonen.

Tule kuulemaan miten Kansanlähetys tekee työtä muslimien parissa Suomessa sekä Anssin omia kokemuksia lähetyskentältä Japanista.

Lähetystapahtuma alkaa messun jälkeen kirkkopizzalla ja tämän jälkeen saamme kuulla mielenkiintoisia lähetysuutisia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Vapaaehtoinen ateriamaksu käytetään Kansanlähetyksen työn tukemiseen.

Maskun kirkko

Kirkkokahvit kirkossa

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tuntemattomia.

Lemun kirkko

Kirkkokahvit

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kahvikupin äärellä.

Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön tukemiseksi. Rahalla seurakuntamme tukee Intian Tamilinaisten parissa tehtävää radiotyötä.

Kaislakoti, Iltatie 1, Lemu

KesäHeinä -kahvila ja ehtoollinen

Kaikille avoin puutarhakahvila Kaislakodin pihalla. Kaikenikäiset tervetulleita!