Omaishoitajaryhmä

Maskun seurakuntatalo

Omaishoitajat kokoontuvat Maskun seurakuntatalon salissa.
Huom! Muuttunut paikka.

Tervetuloa rohkeasti mukaan omaishoitajien ohjattuun vertaistukiryhmään! Ryhmässä jaetaan kokemuksia ja saadaan tietoa omaishoitajia koskettavista asioista.

Ryhmää ohjaavat sosiaaliohjaaja Heli Jalonen ja diakoni Tuija Kyrölä.

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Omaishoitajien vertaistukiryhmä on tarkoitettu omaishoitajille. Ryhmässä jaetaan tietoa erilaisista ja ajankohtaisista asioista sekä saadaan jutella toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Tervetuloa mukaan!