Hemminkimessu

Maskun kirkko

Hemminkimessu Maskun kirkossa su 11.3 klo 18
Hemminkimessu on uusi jumalanpalvelusmuoto. Seurakuntalaisia kutsutaan palvelutehtäviin ja osallistumaan itse messuun. Esilaulajina gospellauluissa ja virsissä ovat messukuorolaiset ja säestyksessä messubändi. Lapsille on pyhäkouluhetki sakastissa saarnan aikana. Messun jälkeen iltatee kahvituvassa. Tule mukaan tekemään omanlaisemme messu! Erityistaitoja et tarvitse-kaikille löytyy tekemistä.

Hemminkimessu Maskun kirkossa su 11.3 klo 18

Pyhäpäivä: 4. paastonajan sunnuntai
Masku kirkko
Kanttori: Metsätähti Virpi
Virpi Metsätähti, Sini-Maaria Kataja, Jouko Henttinen

Lemun kirkko

Lemun koulun kevätkirkko

Koulun kevätkirkko

Maskun kirkko

messu

Maskun seurakuntatalo

Kirkkokahvit Kahvituvassa

Tervetuloa kirkkokahville Maskun seurakuntatalon Kahvitupaan jumalanpalveluksen jälkeen!

Vapaaehtoinen kahviraha käytetään Medialähetys sanansaattajien kautta Tamilinaisten radiotyöhön Intiassa.