Kauneimmat joululaulut ja uusien lähetystyöntekijöiden esittäytyminen

Maskun seurakuntatalo

Mahdollisuus tutustua uusiin lähetteihin ja laulaa kauneimpia joululauluja. Kahvitarjoilu jouluiset rääppiäiset.

Maskun seurakuntatalossa (Maskuntie 71) lauletaan loppiaisenakauneimpia joululauluja toivelauluperiaatteella, nautitaan joulun kahvipöytäherkkuja nyyttärimeiningillä ja tutustutaan Suomen Lähetysseuran uusiin lähetteihin Leila ja Kari Pentikäiseen.

Jouluisten herkkujen nyyttärikestiti. Tuo mukanasi loput piparkakkutalosta tai jotain muuta mikä ei enää kodissasi maistu.

Keittiö myös varattuna.
Tom Lustig

Maskun kirkko

Kirkkokahvit kirkossa

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tuntemattomia.

Lemun kirkko

Kirkkokahvit

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kahvikupin äärellä.

Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön tukemiseksi. Rahalla seurakuntamme tukee Intian Tamilinaisten parissa tehtävää radiotyötä.

Kaislakoti, Iltatie 1, Lemu

KesäHeinä -kahvila ja ehtoollinen

Kaikille avoin puutarhakahvila Kaislakodin pihalla. Kaikenikäiset tervetulleita!