Kirkkokahvit kahvituvassa

Maskun seurakuntatalo

Tervetuloa jouluisille kirkkokahveille Maskun seurakuntatalon kahvitupaan!

Kahvi kuumana kirkonmenojen jälkeen.

Lemun kirkko

Kirkkokahvit

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kahvikupin äärellä.

Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön tukemiseksi. Rahalla seurakuntamme tukee Intian Tamilinaisten parissa tehtävää radiotyötä.

Askaisten kirkko

Kirkkokahvit

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi jutustelemaan toisten kanssa.

Lemun kirkko