Apua ja tukea elämään

Diakoniatyöntekijöiltä voit varata ajan

Diakoniavastaanotolle voit ottaa yhteyttä kun kaipaat tukea elämääsi. Keskustelun aiheena voivat olla huolet, surut, sairaus, yksinäisyys, taloudelliset ongelmat, äkilliset kriisit tai hengelliset asiat. Voit myös pyytää rukousapua.

Tapaamme seurakunnan alueella asuvia henkilöitä kodeissa, diakoniavastaanotoilla, tilaisuuksissa ja erilaisissa ryhmissä ja tapahtumissa. Diakoniatyöntekijä neuvoo sinua tarvittaessa eteenpäin arkisten asioiden hoitamisessa kuten etuuksien hakemisessa ja auttaa yhteydenotossa eri viranomaisiin. Taloudellista avustamista raamittavat seurakunnan ohjeistus ja seurakunnan taloudelliset resurssit.

Kanssamme käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, määräaikaisia ja maksuttomia. Tehtävämme on lievittää inhimillistä hätää ja välittää Jumalan rakkautta. Tarjoamme apua hengelliseen, henkiseen ja aineelliseen ahdinkoon.

Apua voit pyytää, vaikka et olisi seurakunnan jäsen.

Diakonien yhteystiedot löydät tästä

kädet