Tervetuloa Maskun seurakuntaan!

Ajankohtaista

Tiedotuslehti Maskulaisen viimeisiltä sivuilta löydät seurakunnan tapahtumat!
1.-6.lk lähetystyöaiheinen kerho 4 krt vuodessa
Maskun kirkossa järjestetään uudenlainen messu, jonka toteutukseen toivotaan paljon vapaaehtoisia.
MASKUN KIRKOSSA 1.12. klo 19 VISUAALINEN KONSERTTI KUUROILLE JA KUULEVILLE. Adventin musiikkia tulkitsevat lauluryhmän ja muusikoitten lisäksi viittomakieli sekä kolme tanssijaa Liisa Timosen johdolla. Koe elämys! MASKUN SRK-TALOLLA 5.12. klo 19 SUOMI 100 -JUHLAKONSERTTI, Katariina Kolehmainen sello & Reetta Järä piano sekä Toivo Nieminen tenori & Tom Lustig piano.
Mannerlahden historiikin julkaisutilaisuus Mannerlahdessa
Lauantaina 25.11. klo 13
Syksyn kerhot ja leirit ovat nyt netissä
Kumppanuuden korit kutsuvat monipuoliseen yhteistyöhön. Niiden avulla kerrotaan yhteistyön tarkoituksesta ja pelisäännöistä.
Uusin Kirkhakkine -seurakuntalehti ilmestynyt. Jos et saa lehteä viikolla 15 kotiisi, ilmoita asiasta meille, niin lähetämme sinulle lehden.
Nyt tekeillä oleva teos nivoo yhteen 150 vuoden ajalta (nyk.) Mannerlahden elämän, toiminnan ja ihmiset. Samalla se nostaa esille paikan merkityksen lähialueen ihmisille sekä sen vaikutuksen merkittävien sukujen kautta Varsinais-Suomelle kuin myös osalle Suomen yleistä historiaa. Mannerlahden tapahtumien historiallinen kerroksellisuus kaivetaan esiin eri tutkimuksen osa-alueiden kautta. Kirjoittamisessa voidaan selvittää erikseen mm. rakennusten ja niissä tehtyjen muutosten eri vaiheet; omistajien vaikutus sekä rakennusten ulkonäköön että interiööriin; piha-alueen muutostyöt; arkinen elämä Mannerlahdessa käyttötarkoituksesta riippuen. Tässä kartoitustyössä tarvitaan sekä paikallisilla ihmisillä, omistajasuvuilla että maakunta-arkistoilla säilyneitä dokumentteja. Teoksen kirjoittajina ovat FM Albert Vallunen ja FM Esa Laukkanen. Teoksen toimittaa Maskun seurakunta ja siihen on saatu leader –rahoitusta. Teos on myös hyväksytty Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaan
RSS ATOM