Tervetuloa Maskun seurakuntaan!

Ajankohtaista

[1-10] [11-20] [21]
1.-6.luokkalaisten kerho, 4krt vuodessa.
Maskun seurakunnan rippikouluihin 2018 kutsutaan vuonna 2003 syntyneitä nuoria. Ilmoittautuminen tapahtuu netissä.
Tiedotuslehti Maskulaisen viimeisiltä sivuilta löydät seurakunnan tapahtumat!
Lue lisää tältä sivustolta kohdasta Toiminta/Musiikki/Kuorot ja muut musiikkiryhmät.
Syksyn kerhot ja leirit ovat nyt netissä
Kumppanuuden korit kutsuvat monipuoliseen yhteistyöhön. Niiden avulla kerrotaan yhteistyön tarkoituksesta ja pelisäännöistä.
Mynämäellä pääsee 7.9. tutustumaan virolaiseen ystävyysseurakuntaamme Harju-Madisessa.
Uusin Kirkhakkine -seurakuntalehti ilmestynyt. Jos et saa lehteä viikolla 15 kotiisi, ilmoita asiasta meille, niin lähetämme sinulle lehden.
Nyt tekeillä oleva teos nivoo yhteen 150 vuoden ajalta (nyk.) Mannerlahden elämän, toiminnan ja ihmiset. Samalla se nostaa esille paikan merkityksen lähialueen ihmisille sekä sen vaikutuksen merkittävien sukujen kautta Varsinais-Suomelle kuin myös osalle Suomen yleistä historiaa. Mannerlahden tapahtumien historiallinen kerroksellisuus kaivetaan esiin eri tutkimuksen osa-alueiden kautta. Kirjoittamisessa voidaan selvittää erikseen mm. rakennusten ja niissä tehtyjen muutosten eri vaiheet; omistajien vaikutus sekä rakennusten ulkonäköön että interiööriin; piha-alueen muutostyöt; arkinen elämä Mannerlahdessa käyttötarkoituksesta riippuen. Tässä kartoitustyössä tarvitaan sekä paikallisilla ihmisillä, omistajasuvuilla että maakunta-arkistoilla säilyneitä dokumentteja. Teoksen kirjoittajina ovat FM Albert Vallunen ja FM Esa Laukkanen. Teoksen toimittaa Maskun seurakunta ja siihen on saatu leader –rahoitusta. Teos on myös hyväksytty Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaan
Diakonissa Elsa Harainen aloitti Maskun seurakunnan ensimmäisenä seurakuntasisarena 24.9.1916. Diakoniatyön satavuotista taivalta juhlistetaan 25.9.2016.
RSS ATOM