Hemminkimessu 19.11. kaipaa vapaaehtoisia

14.11.2017

Maskun kirkossa järjestetään uudenlainen messu, jonka toteutukseen toivotaan paljon vapaaehtoisia.

Maskun seurakunnassa on mahdollisuus kokea jumalanpalvelus uudella tavalla. Mukaan kutsutaan kaikenikäisiä maskulaisia messua järjestelemään srk:n työntekijöiden kanssa, kuoroon tai osallistumaan itse messuun. Saarnan aikana järjestetään lapsille pyhäkouluhetki sakastissa.

Musiikiksi valitaan uusia ja vanhempia gospellauluja ja virsiä, joissa Hemminkikuoro on esilaulajana. Messubändinä toimii tuttu partiobändi, joka vastaa säestyksistä.

Messussa on mahdollisuus jättää esirukouspyyntöjä tai jäädä juttelemaan hetkeksi srk:n työntekijöiden kanssa.

Messussa on tarjolla monenlaisia palvelutehtäviä

tekstien ja rukousten lukua, tervetulotoivotusta, rukousalttarien rakentamista ja esittelyä...

Palvelutehtäviin tulevat vapaaehtoiset kokoontuvat messupäivänä 19.11. klo 17.15 kirkolla valmistelemaan tehtäviään.

Messun jälkeen on yhteinen teehetki seurakuntatalolla.

Myös tämän järjestämiseen tarvitaan vapaaehtoisvoimia.

Tule voitelemaan leipiä, pilkkomaan kurkkua tai asettelemaan juustosiivuja Maskun seurakuntatalolle messupäivänä 19.11. klo 17.

Tervetuloa mukaan messuun!

Lisätietoja: Johanna Reunamo, diakoniatyöntekijä p. 044 7225416