Maisemahakkuita Maskun kirkon lähimetsisshttps://s.freemore.com/editmode/js/jscalendar/img.gif?R=1496224947ä maalis-huhtikuussa

10.3.2017

Seurakunta suorittaa metsänhoidollisia toimenpiteitä Maskun kirkon lähimetsiköissä Myllymäessä ja Raatomäessä.

• Hakkuun tarkoituksena on ylläpitää puuston elinvoimaisuus ja uudistumiskyky sekä parantaa alueen maisemallista arvoa.
  • Luonnon monimuotoisuus huomioidaan säilyttämällä laho- ja kolopuita, suosimalla jaloja lehtipuita sekä lisäämällä arvokkaan harjulajiston tarvitsemaan valoisuutta ja paahteisuutta.
  • Virkistyskäytölle vaaralliset lahot kuuset poistetaan.
  • Alueella ei saa liikkua hakkuiden aikana.
  • Lisätietoja antavat: MHY Lounametsä metsäasiantuntija Santtu Raimoranta 0500-540605  tai  Maskun seurakunta talouspäällikkö Kari Sipilä 044-7225405

• Tehdyt toimenpiteet on hyväksytty Maskun seurakunnan kirkkoneuvostossa 29.11.2016 perustuen syksyllä 2016 pidettyyn avoimeen maisemakävelyyn, jossa seurakuntalaiset saivat esittää mielipiteitä tehtävistä toimenpiteistä ja suunnitelmista.

• Liitteinä myös hoitosuunnitelma ja maisemakävelyraportti.

Liiteenä kartta, jossa hakkuualue ympäröity keltaisella

Liitteet